Политика за поверителност на личните данни

Внимание! Информация за всички посетители на сайта https://obzoroff.info от всички страни по света: Ако искате да се запознаете с тези правила на вашия собствен език, използвайте официалния преводач на Google. Текстът на нашите правила и политика за поверителност е лесно преведен и разбираем, дори ако ще използвате автоматичен машинен превод.

Политика за поверителност Администрацията на уебсайта obzoroff.info е длъжна да поддържа вашата поверителност в Интернет. Ние обръщаме голямо внимание на защитата на данните, които сте ни предоставили. Нашата политика за поверителност се основава на Общ регламент за защита на данните (GDPR) на Европейския съюз.

Тази Политика за поверителност се отнася за уебсайта obzoroff.info, собственост и експлоатация на уебсайтове и неговите поддомейни („Сайтове“). („Ние“ или „ние“) знае, че ви е грижа как информацията за вас се използва и споделя. Тази Политика за поверителност обяснява каква ваша информация ще бъде събрана от www.obzoroff.info при достъп до Сайтовете и Услугата www.obzoroff.info (включително чрез уебсайтовете на нашите партньори), как ще се използват данните и как можете контролиране на събирането, корекцията и / или изтриването на съдържание. Няма да използваме или споделяме вашата информация с никого, освен както е описано в тази Политика за поверителност. Настоящата Политика за поверителност не се отнася за информация, която събираме по друг начин (включително офлайн) или от други източници. Условията с главни букви, които не са дефинирани в настоящата Политика за поверителност, имат значението, дадено им в нашите Условия. Използването на информация, събрана чрез нашите Сайтове, ще бъде ограничено до целите съгласно настоящата Политика за поверителност и нашите Общи условия за клиентите.

Декларация за поверителност на GDPR на уебсайт obzoroff.info

Обработка на бисквитки

Използваме файлове с бисквитки за правилното показване на съдържанието на уебсайта и за удобство при сърфиране в obzoroff.info. Те са малки файлове, които се съхраняват на вашето устройство. Те помагат на уебсайта да запомни информация за вас, като например на кой език използвате уебсайта и кои страници вече сте отворили. Тази информация ще бъде полезна при следващото посещение. Благодарение на файлове с бисквитки, сърфирането в уебсайта става много по-удобно. Можете да научите повече за тези файлове в Уикипедия, Можете сами да настроите получаването и блокирането на бисквитки във вашия браузър. Невъзможността за получаване на файлове с бисквитки може да ограничи функционалността на уебсайта.

Обработка на лични данни от други услуги

Този уебсайт използва онлайн услуги на трети страни, които извършват събиране на данни, независимо от нас. Такива услуги включват: Google Analytics. Данните, събрани от тези услуги, могат да бъдат предоставяни на други служби в рамките на тези организации. Те могат да използват данните за рекламна персонализация на собствената си рекламна мрежа. Можете да научите за потребителските споразумения на тези организации на техните уебсайтове. Можете също да откажете тяхното събиране на вашите лични данни. Например може да се намери добавка за браузър за отказване от Google Analytics тук, Ние не предаваме никакви лични данни на други организации или услуги, които не са изброени в тази политика за поверителност. Като изключение събраните данни могат да бъдат предоставени по законно искане на държавни органи, които са упълномощени да изискват такава информация.

Връзки към други сайтове

Нашият уебсайт obzoroff.info може да съдържа връзки към други уебсайтове, които не са под наш контрол. Ние не носим отговорност за съдържанието на тези уебсайтове. Препоръчваме ви да се запознаете с политиката за поверителност на всеки уебсайт, който посещавате, ако такава политика съществува.

Информация, която събираме на собственото си поведение

  • (а) Нашата услуга: Можем да събираме лична информация за вас, като вашето пълно име, телефонен номер, имейл адрес или подобен, когато се регистрирате за акаунт. Ако решите да закупите продукт от нас, ние или нашите трети страни обработващи плащания ще съберем вашата информация за плащане. Когато използвате услугата www.obzoroff.info или посетите нашите уебсайтове, може да получим определена информация за вас, както е описано по-долу. Ние обаче можем да изпращаме всякакви рекламни имейли; може да ви изпратим имейли, свързани с услугата, свързани с вашия акаунт. Ако вече не желаете да получавате тези имейли, можете да се откажете от тях, като анулирате акаунта си.
  • (b) Бисквитки и технологии за проследяване: Технологии като: бисквитки, маяци, тагове и скриптове се използват от www.obzoroff.info. Тези технологии могат да бъдат използвани при анализиране на тенденциите, администриране на сайтовете, проследяване на вашите движения около Сайтовете и за събиране на демографска информация за нашата потребителска база като цяло. Използваме бисквитки, за да запомним настройките на потребителите, както и за удостоверяване и анализ. Потребителите могат да контролират използването на бисквитки на ниво отделен браузър. Ако отхвърлите бисквитките, все още можете да използвате нашите Сайтове, но възможността Ви да използвате някои функции или области на нашите Сайтове може да бъде ограничена. Също така използваме Google Analytics, Google Tag Manager. Някои или всички тези инструменти могат да се използват за проследяване на информация за вашето поведение на нашия уебсайт в зависимост от вашия регион.

Информация, която събираме за поведението на нашите клиенти

  • (а) Нашата услуга. Ние събираме данни от името на нашите клиенти, които използват услугата www.obzoroff.info (чрез вграждане на нашия код в своите уебсайтове) за поведението на посетителите на уебсайтовете или мобилните приложения на нашите клиенти. Когато посещавате такива уебсайтове или мобилни приложения, може да получим определена информация за вашето поведение, включително активност на сър, съдържание на страница, щракване / докосване, движение, превъртане и натискане на клавиши (в някои случаи).
  • (б) Информация, свързана с данните, събрани за нашите посетители: obzoroff.info събира информация под ръководството на своите клиенти и няма пряка връзка с лицата, чиито данни може да обработва. Ако сте клиент на един от настоящите ни клиенти и повече не желаете да бъдете проследявани от такъв клиент, моля, свържете се директно със съответния клиент. Можем да прехвърляме лична информация на компании, които ни помагат да предоставяме нашата услуга. Трансферите към следващи трети страни са обхванати от споразуменията за услуги с нашите клиенти.
  • (в) Достъп и запазване на данни, контролирани от нашите клиенти: Лице, което е настоящ или бивш клиент на www.obzoroff.info, който търси достъп или желае да коригира, измени или изтрие неточни данни, трябва да насочи заявката си към leadzevs@gmail.com . Лице, което е клиент на настоящ или бивш клиент на www.obzoroff.info, който търси достъп или желае да коригира, измени или изтрие неточни данни, трябва първо да насочи своето запитване към съответния клиент и след това, ако не е получен отговор или такъв отговорът не е задоволителен, трябва да се свържете с leadzevs@gmail.com.

Ще запазим личните данни, които обработваме от името на нашите клиенти, толкова дълго, колкото е необходимо за предоставяне на нашите услуги. www.obzoroff.info ще запази тази лична информация, колкото е необходимо, за да се съобразим с нашите законови задължения, да разрешим спорове и да приложим нашите споразумения.

Информация, която събираме за поведението на трети страни

Бисквитки и технологии за проследяване: Технологии като: бисквитки, маяци, тагове и скриптове се използват от нашите партньори, филиали, аналитици или доставчици на услуги. Тези технологии могат да бъдат използвани при анализиране на тенденциите, администриране на сайтовете, проследяване на вашите движения около Сайтовете и за събиране на демографска информация за нашата потребителска база като цяло. Може да получаваме доклади въз основа на използването на тези технологии от такива компании, както индивидуално, така и обобщено.

Как използваме вашата информация

  • (а) Използваме информацията, която събираме, за да работим и поддържаме нашите Сайтове и услугата www.obzoroff.info и да отговаряме на вашите въпроси и притеснения. Правното основание е раздел 6 (1) от Закона за защита на данните и чл. 6 (1) (е) от Общия регламент за защита на данните (GDPR).
  • (б) Ако сте дали съгласието си, ние използваме информацията, която събираме, за да ви изпратим маркетингови съобщения в нашия бюлетин. Правното основание е раздел 6 (1) от Индийския закон за защита на данните и чл. 6 (1) (a) от GDPR.
  • (в) Ние също използваме информацията, която събираме, за да помогнем на нашите клиенти да подобрят своя уебсайт (и).

Как споделяме вашата информация

  • (a) Лична информация: www.obzoroff.info няма да дава под наем или продава вашата лична информация на други лица. Можем да съхраняваме лична информация на места извън прякото управление на www.obzoroff.info (например на сървъри или бази данни, локализирани с хостинг доставчици). Всяка лична информация, която решите да направите публично достъпна на нашите Сайтове или на услугата www.obzoroff.info, като публикуване на коментари на страницата на нашия уебсайт, ще бъде достъпна за други. Ако премахнете информация, която сте оповестявали публично на нашите Сайтове или www.obzoroff.info, копията може да останат видими в кешираните и архивирани страници на нашите Сайтове или www.obzoroff.info или ако други потребители са копирали или запазили тази информация. Нашият уебсайт се управлява от приложение на трета страна, което може да изисква от вас да се регистрирате, за да публикувате коментар. Ние нямаме достъп или контрол върху информацията, публикувана на уебсайта. Ще трябва да се свържете или да влезете в приложението на трета страна, ако искате личната информация, публикувана в раздела за коментари, да бъде премахната. За да научите как приложението на трета страна използва вашата информация, моля, прегледайте тяхната политика за поверителност.
  • (б) Нелична информация: Можем да споделяме нелична информация (като анонимни данни за използване, препращащи / изходни страници и URL адреси, типове платформи, брой кликвания и др.) със заинтересовани трети страни, за да им помогнем да разберат модели на използване за определени www.obzoroff.info Услуги и тези на нашите партньори. Нашите партньори също имат възможност да публикуват резултатите за своите уебсайтове в услугата www.obzoroff.info. Такива резултати се състоят единствено от нелична информация. Ако решите да публикувате такива резултати в услугата или сайта на www.obzoroff.info (например в нашата галерия с резултати), вие разбирате и се съгласявате, че тази информация, заедно с всяка информация за самоличност, която решите да предоставите във връзка с такива Данните ще бъдат публично достъпни. Публикувайки резултатите си на www.obzoroff.info Услугата или Сайта, вие се съгласявате, че сте получили всички необходими съгласии за публикуване на подобна информация и че това не нарушава никакви закони. Ако премахнете информация, която сте направили публично достояние на услугата или сайта на www.obzoroff.info, копията могат да останат видими в кеширани и архивирани страници на услугата или сайта на www.obzoroff.info или ако други потребители са копирали или запазили тази информация . Информацията, която не може да идентифицира лично, може да се съхранява за неопределено време.
  • (c) Случаи, в които от нас се изисква да споделяме вашата информация: www.obzoroff.info ще разкрие вашата информация, когато това се изисква по закон, ако е обект на съдебно производство или ако ние основателно смятаме, че е необходимо такова действие за (a) спазване със закона и разумните искания на правоприлагащите органи; (б) за налагане на нашите Общи условия или за защита на сигурността или целостта на нашата услуга; и / или (в) за упражняване или защита на правата, собствеността или личната безопасност на www.obzoroff.info, нашите потребители или други.
  • (г) Какво се случва в случай на промяна на контрола: Ние можем да купуваме или продаваме / продаваме / прехвърляме компанията (включително всички акции в компанията) или всяка комбинация от нейните продукти, услуги, активи и / или бизнеси. Вашата информация, като имена на клиенти и имейл адреси, както и друга потребителска информация, свързана с услугата www.obzoroff.info, може да бъде сред продадените или прехвърлени по друг начин при тези видове транзакции. Можем също да продаваме, възлагаме или прехвърляме по друг начин такава информация в хода на корпоративни продажби, сливания, придобивания, фалити, прекратяване, реорганизации, ликвидации, подобни сделки или производства, включващи цялата или част от компанията. Ще бъдете уведомени чрез имейл и / или видно известие на нашия Сайт за всяка промяна в собствеността или използването на личната ви информация, както и за всеки избор, който може да имате по отношение на личната ви информация.
  1. Как защитаваме вашата информация. Сайтът www.obzoroff.info се грижи за защитата на вашата поверителност и данни, но не можем да гарантираме или гарантираме сигурността на всяка информация, която предавате на www.obzoroff.info, или да гарантираме, че Вашите данни в услугата www.obzoroff.info може да не са достъп, разкриване, изменение или унищожаване чрез нарушаване на някоя от нашите стандартни физически, технически или управленски предпазни мерки. Когато въвеждате чувствителна информация (като идентификационни данни за влизане) в нашите формуляри за регистрация или поръчка, ние криптираме тази информация, използвайки бисквитки за чат tawk.to и google analytics. Никой метод за предаване през Интернет или метод за електронно съхранение обаче не е 100% сигурен. Следователно не можем да гарантираме абсолютната му сигурност. Ако имате въпроси относно сигурността на нашия сайт, можете да се свържете с нас на leadzevs@gmail.com. Използваме външна помощна платформа и компания за обработка на кредитни карти, за да ви таксуваме, ако закупите услуги. Тези компании не запазват, споделят, съхраняват или използват лична информация за каквито и да било други цели.
  2. Моля, прегледайте нашата специализирана страница, за да научите повече за нашия подход към GDPR.
  3. Компромис на лична информация. В случай, че личната информация е компрометирана като нарушение на сигурността, www.obzoroff.info незабавно ще уведоми нашите клиенти в съответствие с приложимото законодателство.
  4. Вашите избори за вашата информация. За настоящите клиенти на www.obzoroff.info можете да преглеждате, коригирате, актуализирате или изтривате неточности в информацията за вас, която www.obzoroff.info съхранява, като влезете в акаунта си, за да актуализирате вашата парола и информация за плащане. Като алтернатива (за субекти на данни, проследявани от www.obzoroff.info и бивши клиенти на www.obzoroff.info), можете да се свържете с нас директно на leadzevs@gmail.com. Ще потвърдим вашата заявка в рамките на часове и ще я обработим незабавно. Ако искате да се откажете от проследяване от аналитичния софтуер на www.obzoroff.info, можете да го направите на https://obzoroff.info/. Законът за защита на данните ви дава набор от права във връзка с нашата обработка на вашите лични данни. Във връзка с това имате право да поискате да коригираме или изтрием личните данни или да ограничим обработката на личните ви данни, ако смятате, че те са неточни. Освен това имате право да възразите срещу обработката въз основа на нашите законни интереси като правно основание. От нас се изисква да направим оценка и да действаме по вашето искане. Освен това, вие също имате право на преносимост на данните, ако това стане уместно. Имате право да подадете жалба до местния надзорен орган.

Нашето запазване на вашата лична информация

  • (а) Ако имате акаунт в www.obzoroff.info, ние ще запазим вашата информация, докато акаунтът ви е активен или колкото е необходимо, за да ви предоставим услуги. Ние ще запазим и използваме вашата информация, както е необходимо, за да се съобразим със законовите си задължения, да разрешим спорове и да приложим нашите споразумения.
  • (б) Ако сте посетител на сайтовете www.obzoroff.info, ние ще запазим вашата информация толкова дълго, колкото е необходимо, но не по-дълго от една (1) година след последното ви посещение на нашите сайтове.
  1. Поверителност на децата. Защитата на личния живот на малките деца е особено важна. Поради тази причина www.obzoroff.info не събира съзнателно и не изисква лична информация от лица на възраст под 13 години. В случай, че научим, че сме събрали лична информация от дете под 13 години, ние ще изтрием тази информация като възможно най-бързо. Ако смятате, че може да имаме информация от или за дете под 13 години, моля, свържете се с нас на leadzevs@gmail.com.
  2. Процедури за уведомяване. Нашата политика е да Ви предоставяме уведомления, независимо дали такива се изискват по закон или са за маркетингови или други свързани с бизнеса цели, чрез имейл, писмено или хартиено известие или чрез видимо публикуване на такова известие в Услугата, както е определено от www.obzoroff.info по свое усмотрение. Ние си запазваме правото да определим формата и начините за предоставяне на известия за вас, при условие че можете да се откажете от определени начини за известяване, както е описано в тази Политика за поверителност.
  3. Връзки към други уеб сайтове. Ние не носим отговорност за практиките, използвани от уебсайтове или услуги, свързани към или от услугата или сайтовете www.obzoroff.info, включително информацията или съдържанието, съдържащо се в тях. Моля, не забравяйте, че когато използвате връзка за преминаване от Услугата или сайтовете www.obzoroff.info към друг уебсайт или услуга, нашата Политика за поверителност не се прилага за уебсайтове или услуги на трети страни. Вашето сърфиране и взаимодействие на всеки уебсайт или услуга на трета страна, включително тези, които имат връзка или реклама на нашия уебсайт, са предмет на правилата и правилата на тази трета страна.
  4. Социални медийни джунджурии: Нашият сайт включва функции за социални медии, като например Facebook Like бутона и други джунджурии, които се изпълняват на нашия сайт. Тези функции могат да събират вашия IP адрес и коя страница посещавате на нашия сайт и могат да зададат бисквитка, за да може функцията да функционира правилно. Функциите и джаджите на социалните медии се хостват от трета страна или се хостват директно на нашия сайт. Вашите взаимодействия с тези функции се регулират от политиката за поверителност на организацията, която я предоставя.
  5. Промени в нашата Политика за поверителност. Всички промени в тази Политика за поверителност са в сила, когато са публикувани на тази страница. Когато променим правилата по съществен начин, ще Ви уведомим по имейл и / или видно известие на нашия сайт, преди промяната да влезе в сила и да актуализираме „ефективната дата“ в горната част на тази страница.

За връзка с нас

Ако имате някакви въпроси относно настоящата Политика за поверителност, практиките на този сайт или отношенията ви с този уебсайт, моля, свържете се с нас на psyleads@gmail.com или използвайте формуляр за контакт. Настоящата Политика за поверителност на личните данни на Потребителите на браузъра и читателите (наричана по-нататък Политика за поверителност) се отнася за цялата информация, публикувана на уебсайта в Интернет на адрес: https://obzoroff.info (наричан по-долу Сайтът), какви потребители и администрацията на Сайта могат да получат за Потребителя, докато използват Сайта (Включително лични данни при регистрация на Потребителя на сайта, данни, оставени в коментарите към статиите, изпратени по имейл или чрез формуляра за обратна връзка).

Използването на всякаква информация, публикувана на Site Reviewoff, означава безусловно приемане на Потребителя с настоящата Политика и условията за обработка на личната му информация, посочени в нея; в случай на несъгласие с тези условия, Потребителят трябва да се въздържа от използване на публикуваната информация и Сайта като цяло.

При копиране на съдържание (текст, изображения, видео и така нататък) на всеки друг сайт, социална мрежа, личен блог и друг външен ресурс в Интернет, Потребителят трябва да предостави връзка към източника: https://obzoroff.info

Общи разпоредби на Политиката за поверителност

  • 1.1. В рамките на настоящата Политика личната информация на Потребителя означава:
  • 1.1.1. Всяка лична информация, която Потребителят предоставя за себе си в процеса на използване на Сайта, включително личните данни на Потребителя. Необходимо за предоставяне на информация е маркирано по специален начин в обозначените полета. Друга информация се предоставя от Потребителя по негова лична преценка.
  • 1.1.2. Данни, които се предават автоматично на Администрацията на сайта по време на използването му чрез софтуера, инсталиран на устройството на Потребителя, включително IP адреса, данните за бисквитките, информация за браузъра на Потребителя (или друга програма, която осигурява достъп до услугите), технически характеристики на оборудване и софтуер, използвани от Потребителя, дата и час на достъп до услугите, адреси на заявените страници и друга подобна информация.
  • 1.2. Тази Политика за поверителност се отнася само за Сайтове https://obzoroff.info и нейните огледала с префикс “www”. Сайтът не контролира и не носи отговорност за сайтове на трети страни, към които Потребителят може да следва връзките, достъпни на Сайтовете https://obzoroff.info.
  • 1.3. Оператор на лични данни за целите на настоящата Политика е Международното списание за медицинска информация Obzoroff Info.

Цели на обработка на лична информация на нашите потребители

  • 2.1. Сайтът събира и съхранява само тази лична информация, необходима за предоставяне на отговори на въпроси от читатели на сайта, коментари на Потребители към публикации на Obzoroffoff Journal или изпълнение на споразумения и договори с Потребителя, освен когато законът предвижда задължителното съхранение на лична информация за период, определен от закона.
  • 2.2. Личната информация на Сайта се обработва от Уебсайта за следните цели:
  • 2.2.1. Установяване на обратна връзка с Потребителя, включително изпращане на известия, запитвания относно използването на Сайта, предоставяне на услуги, свързани с консултации, обработка на заявки и заявки от Потребителя.
  • 2.2.2. Потвърждение за точността и пълнотата на личните данни, предоставени от Потребителя.
  • 2.2.3. Осигуряване на Потребителя на ефективна информация и техническа поддръжка в случай на проблеми, свързани с използването на Сайта.

Условия за обработване на лична информация на потребителите и предаването й на трети страни

  • 3.1. По отношение на личната информация на Потребителя, нейната поверителност се запазва, освен в случаите, когато Потребителят доброволно предоставя информация за себе си за общ достъп до неограничения кръг от лица. Когато използва отделни услуги, Потребителят се съгласява, че определена част от личната му информация става публично достъпна.
  • 3.2. Операторът има право да прехвърля личната информация на Потребителя на трети лица в следните случаи:
  • 3.2.1.Потребителят се съгласи на такива действия.
  • 3.2.2. Прехвърлянето е необходимо за Потребителя да използва определена услуга или за изпълнение на конкретно споразумение или договор с Потребителя.
  • 3.2.3. Прехвърлянето се предвижда от руското, международното или друго приложимо законодателство в рамките на процедурата, установена със закон.
  • 3.3. Обработката на личните данни на Потребителя се извършва без ограничение във времето по каквито и да е правни средства, включително в информационните системи за лични данни, използващи инструменти за автоматизация или без използване на такива инструменти. Обработката на лични данни на Потребителите се извършва в съответствие с Федералния закон от 27.07.2006 г. № 152-FL „За личните данни“ и разпоредбите на Федералния закон от 07.02.2017 г. № 13-FL.
  • 3.4. Операторът предприема необходимите организационни и технически мерки за защита на личната информация на Потребителя от незаконен или случаен достъп, унищожаване, промяна, блокиране, копиране, разпространение, както и от други незаконни действия на трети страни.

Задължения на страните

  • 4.1. Потребителят на сайта Obzoroff трябва:
  • 4.1.1. Предоставете информация за личните данни, необходими за използване на Сайта.
  • 4.1.2. Актуализирайте, допълвайте предоставената информация за личните данни в случай на промяна в тази информация.
  • 4.2. Операторът трябва.
  • 4.2.1. Използвайте получената информация единствено за целите, посочени в настоящата Политика за поверителност.
  • 4.2.2. Осигурете конфиденциалността на поверителната информация, да не я разкривате без предварително писмено разрешение на Потребителя, както и да не продавате, обменяте, публикувате или разкривате по друг начин личните данни на Потребителя, освен ако не е предвидено в настоящата Политика за поверителност.
  • 4.2.3. Вземете предпазни мерки за защита на поверителността на личните данни на Потребителя в съответствие с процедурата, която обикновено се използва за защита на този тип информация при съществуващи бизнес транзакции.
  • 4.2.4. Извършване на блокиране на лични данни, свързани със съответния Потребител, от момента на искането или искането на Потребителя или неговия законен представител или упълномощен орган за защита правата на субектите на лични данни за периода на проверка в случай на ненадеждни лични информация или незаконни действия.

Отговорност на страните

  • 5.1. Администрацията на Сайта, която не е изпълнила задълженията си, носи отговорност за загуби, понесени от Потребителя във връзка с незаконното използване на лични данни, в съответствие със законодателството на Руската федерация.
  • 5.2. В случай на загуба или разкриване на поверителна информация, администрацията на сайта не носи отговорност, ако тази поверителна информация:
  • 5.2.1. Стана публично достояние преди загубата или разкриването му.
  • 5.2.2. Той е получен от трета страна преди получаването му от Администрацията на сайта.
  • 5.2.3. Тя е оповестена със съгласието на Потребителя.

Решаване на спорове

  • 6.1. Преди да се заведе дело по спорове, възникнали от отношенията между Потребителя на уебсайта и Администрацията на уебсайта, е задължително да се подаде иск (писмено предложение за доброволно разрешаване на спора).
  • 6.2. Получателят на иска в рамките на 30 (тридесет) календарни дни от датата на получаване на жалбата уведомява писмено заявителя за резултатите от разглеждането на иска.
  • 6.3. Ако споразумението не бъде постигнато, спорът ще бъде предаден на съда в съответствие с действащото законодателство на Руската федерация.
  • 6.4. Настоящото законодателство на Руската федерация се прилага към настоящата Политика за поверителност и отношенията между Потребителя и Администрацията на Сайта.

Допълнителни условия

  • 7.1. Операторът има право да прави промени в настоящата Политика за поверителност без съгласието на Потребителя.
  • 7.2. Нова Политика за поверителност влиза в сила от момента на публикуването й на Уебсайта, освен ако не е предвидено друго от новото издание на Политиката за поверителност.
  • 7.3.Всички предложения или въпроси относно тази Политика за поверителност трябва да се докладват по имейл (leadzevs@gmail.com).
  • 7.4. Настоящата Политика за поверителност се намира на адрес: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-policy-of-obzoroff/.
Obzoroff - България